Kortene for Torsdag 14 nov – 21 nov.

Dette blir sidens første kollektive Orakelkort legging. Jeg har tenkt lenge på dette, men i dag skulle kortene legges ut på siden, jo raskere dess bedre. Så da var det bare å lytte. Jeg håper kortene bringer deg klarhet.

Temaet for denne readingen er kortet “intent”
-Focus your energy. There is amazing power in a strong intention.

Det er mange forskjellige energier i spill, masse som skjer denne uken.
-Litt kaotisk blir det. Økonomi spiller en stor rolle nå og det kan være vanskelig å finne fokus, fotfeste og trygghet. Det kan kjennes ut som det ikke er du som har kontrollen. Men vend fokuset innover, lytt og kjenn etter hva som faktisk er viktig for deg.
-Indre rikdom er langt mere verdt enn ytre. Ta vare på og vær snill mot deg selv, miljøet rundt deg og naturen. Dette vil gi deg et ankerpunkt som gjør det lettere å navigere denne uken. Har du jobbet med deg selv tidligere slik at du er i god kontakt med ditt indre og den mere spirituelle delen av deg selv vil du få masse igjen for det nå. Du vil lettere kunne se mønstrene og illusjonene som omgir oss og se klarere hvor det er du faktisk ønsker å være og med letthet navigere dit.
Indre reiser og ekspansjon er lettere nå.

Husk at hva du fokuserer på skaper du mere av. Dette gjelder spesielt nå.
Vend altså blikket innover og vær klar på hva du ønsker å skape i ditt liv nå.
Stol på at med riktig fokus åpner veien seg dit.
Vær oppmerksom på hvor du inngår kompromisser som går på akkord med ditt indre; unngå dette. For alt kaoset er bare støy når du går inn i midten av stormen. Alt som ligger og gnager er ikke viktig i det store bildet og dette er så mye lettere å se når du vender blikket innover og vet hva du vil og må fokusere på og hvem du er.

Så ta vare på deg selv, vend blikket innover, stol på ditt indre og hold fokus.
Meditasjon og dans eller andre aktiviteter som gir deg glede og frihetsfølelse vil være gode verktøy. Lag gjerne også et vision board.

Ha en god og fokusert uke! ✩Bergen Beautymesse 2019

Denne helgen, 2 og 3 november er jeg og mine kollegaer på bergen beautymesse med stand. Kom innom og besøk oss for å få goodiebags, smakebiter på behandling, eller slå av en prat med oss om du er nysgjerrig på hva vi driver med.
Selv stiller jeg med smakebiter på Healing, Orakelkort og Clearing til messepriser.

Eventet holdes på Quality Hotel Edvard Grieg, Sandsliåsen 50, 5254 Bergen.

Kom innom og si hei!

Orakelkort

Her legger jeg ut kollektive orakelkort tolkninger.
-Ukentlig, månedlig eller når det er riktig.
Med kollektivt kan det menes hele menneskeheten, verden, i Norge, for de som interesserer seg for tarot/orakelkort eller for akkurat du som leser dette.
Kortene jeg legger tolkes på den måten jeg føler er riktig, men du er selvsagt velkommen til å tolke dem på den måten du føler er riktig for deg.