Kortene for 22 – 29 November.

Uken framover blir langt mindre kaotisk og færre utenforstående energier er i spill enn forrige, men det er en direkte fortsettelse i energien. Vi er på vei til å lande i oss selv og har kommet litt mere hjem i kroppen, men ting er litt opp/ned og vi er ikke tilstede i røttene / er rotløse. “Hvem og hva og hvor er jeg, hva vil jeg og hva skal jeg gjøre nå?
Denne uken er det viktig å være klar over at selv om hvor glad man er i noen, for det er man jo, så må man gi slipp på dem og la dem få lov til å finne sin egen vei og orde opp i sine egne ting. Ikke fokuser på dem, fokuser på deg selv, for denne uken er det modent for å kunne gå dypere i seg selv og finne gjemte skatter og skygger å ta tak i.
Vi har virkelig anledning til å “stille om på kompasset vårt”, finne ut av hva vårt nye “true north” er, hvilken vei vi vil gå og hva vi vil gjøre.

Det er mye transformasjon på gang nå, vi er i en overgangs periode og det kan føles litt skummelt å ikke vite hvilken vei man skal gå. Men stol på deg selv og vit at du er på riktig vei og du vil få støtte av hjelpere / din indre stemme / intuisjon (eller det som resonnerer med din verdensforståelse.)
For å komme gjennom denne litt intense perioden med transformasjon vil det anbefales å gå inn i den mere feminine energien i deg selv -den ærlige, nærende, transformerende, kreative og skapende kraften. Åpne hjertet ditt, tørr å være sårbar og uttrykke deg selv. Ha tålmodighet og forståelse med deg selv, din historie og underbevissthet (indre barn) og se hva som vokser fram.
Musikk og rytmer er en nøkkel for å komme seg igjennom denne perioden på en best mulig og givende måte. Sett på favorittmusikken og dans! Sett på en meditativ sang og la deg forsvinne inn i lyden. Sett på en sang du likte som barn. -Hva av følelser og minner kommer opp? Hva ønsket du å bli som barn?

Nøkkelord denne perioden: Musikk og kreativitet,
Feminin kraft / yin, Nærende og modig. Transformasjon,
Stol på deg selv,
Finn ditt indre barns drømmer.
Orange / Hara Chakra +
Turkis / Thymus chakra

Ha en kreativ og nærende uke!

Kortene for Torsdag 14 nov – 21 nov.

Dette blir sidens første kollektive Orakelkort legging. Jeg har tenkt lenge på dette, men i dag skulle kortene legges ut på siden, jo raskere dess bedre. Så da var det bare å lytte. Jeg håper kortene bringer deg klarhet.

Temaet for denne readingen er kortet “intent”
-Focus your energy. There is amazing power in a strong intention.

Det er mange forskjellige energier i spill, masse som skjer denne uken.
-Litt kaotisk blir det. Økonomi spiller en stor rolle nå og det kan være vanskelig å finne fokus, fotfeste og trygghet. Det kan kjennes ut som det ikke er du som har kontrollen. Men vend fokuset innover, lytt og kjenn etter hva som faktisk er viktig for deg.
-Indre rikdom er langt mere verdt enn ytre. Ta vare på og vær snill mot deg selv, miljøet rundt deg og naturen. Dette vil gi deg et ankerpunkt som gjør det lettere å navigere denne uken. Har du jobbet med deg selv tidligere slik at du er i god kontakt med ditt indre og den mere spirituelle delen av deg selv vil du få masse igjen for det nå. Du vil lettere kunne se mønstrene og illusjonene som omgir oss og se klarere hvor det er du faktisk ønsker å være og med letthet navigere dit.
Indre reiser og ekspansjon er lettere nå.

Husk at hva du fokuserer på skaper du mere av. Dette gjelder spesielt nå.
Vend altså blikket innover og vær klar på hva du ønsker å skape i ditt liv nå.
Stol på at med riktig fokus åpner veien seg dit.
Vær oppmerksom på hvor du inngår kompromisser som går på akkord med ditt indre; unngå dette. For alt kaoset er bare støy når du går inn i midten av stormen. Alt som ligger og gnager er ikke viktig i det store bildet og dette er så mye lettere å se når du vender blikket innover og vet hva du vil og må fokusere på og hvem du er.

Så ta vare på deg selv, vend blikket innover, stol på ditt indre og hold fokus.
Meditasjon og dans eller andre aktiviteter som gir deg glede og frihetsfølelse vil være gode verktøy. Lag gjerne også et vision board.

Ha en god og fokusert uke! ✩