Kortene for 22 – 29 November.

Uken framover blir langt mindre kaotisk og færre utenforstående energier er i spill enn forrige, men det er en direkte fortsettelse i energien. Vi er på vei til å lande i oss selv og har kommet litt mere hjem i kroppen, men ting er litt opp/ned og vi er ikke tilstede i røttene / er rotløse. “Hvem og hva og hvor er jeg, hva vil jeg og hva skal jeg gjøre nå?
Denne uken er det viktig å være klar over at selv om hvor glad man er i noen, for det er man jo, så må man gi slipp på dem og la dem få lov til å finne sin egen vei og orde opp i sine egne ting. Ikke fokuser på dem, fokuser på deg selv, for denne uken er det modent for å kunne gå dypere i seg selv og finne gjemte skatter og skygger å ta tak i.
Vi har virkelig anledning til å “stille om på kompasset vårt”, finne ut av hva vårt nye “true north” er, hvilken vei vi vil gå og hva vi vil gjøre.

Det er mye transformasjon på gang nå, vi er i en overgangs periode og det kan føles litt skummelt å ikke vite hvilken vei man skal gå. Men stol på deg selv og vit at du er på riktig vei og du vil få støtte av hjelpere / din indre stemme / intuisjon (eller det som resonnerer med din verdensforståelse.)
For å komme gjennom denne litt intense perioden med transformasjon vil det anbefales å gå inn i den mere feminine energien i deg selv -den ærlige, nærende, transformerende, kreative og skapende kraften. Åpne hjertet ditt, tørr å være sårbar og uttrykke deg selv. Ha tålmodighet og forståelse med deg selv, din historie og underbevissthet (indre barn) og se hva som vokser fram.
Musikk og rytmer er en nøkkel for å komme seg igjennom denne perioden på en best mulig og givende måte. Sett på favorittmusikken og dans! Sett på en meditativ sang og la deg forsvinne inn i lyden. Sett på en sang du likte som barn. -Hva av følelser og minner kommer opp? Hva ønsket du å bli som barn?

Nøkkelord denne perioden: Musikk og kreativitet,
Feminin kraft / yin, Nærende og modig. Transformasjon,
Stol på deg selv,
Finn ditt indre barns drømmer.
Orange / Hara Chakra +
Turkis / Thymus chakra

Ha en kreativ og nærende uke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *