Ametysten trenger hjelp

Vår kjære og viktige Ametysten tenger din hjelp . Ametysten står nå i fare for å måtte stenge dørene for godt etter at Covid-19 krisen stoppet all aktivitet på dagen. Ametysten har alltid blitt drevet med intensjon om å hjelpe så mange som mulig, så penger var aldri viktig. Som konsekvens av dette hadde vi ingenting å gå på når krisen slo til. I slutten av denne måneden, som nå nærmer seg så alt for raskt, blir framtiden til Ametysten bestemt. -Vi gir ikke opp ennå og prøver alt vi kan for å skaffe nok midler for å fortsatt kunne holde dørene åpne.
Vi har blant annet en innsamlingsaksjon HER hvor siste frist for å kunne donere eller å kjøpe en av våre flotte belønninger er midnatt i dag.
Så ønsker du å hjelpe til å holde Ametysten åpen og å sikre alt det fantastiske det bidrar til i samfunnet, så følg linken HER.
På forhånd Tusen hjertelig takk for hjelpen!
Håper vi sees på Ametysten i framtiden! <3

P.S: Leser du dette etter at fristen har gått ut, kan du vippse til: 120126. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *