Hva er Autoelysium?

Autoelysium er et konsept jeg har satt sammen basert på min livslange erfaring som sensitiv og dypt spirituell og som har som mål å …vel, å bli kjent med og bli deg selv. Ved å kjenne seg selv har man mulighet til bevisst skapelse, å vite hva man faktisk egentlig trenger, kan og vil bak alt og så gå målrettet imot det.
Å ha en flyt og glede i livet og å faktisk kunne kjenne seg dypt takknemlig og lykkelig. Å være der er så uendelig vakkert, noe jeg virkelig unner alle.Jeg vil gjerne være din guide i dette.

Sensitivitet

Å jobbe med de som er sensitive, høysenisitive eller empat som det også kan kalles, er en av mine spesialiteter da jeg selv har en inngående erfaring med det.
Fra å være livredd som et lite ufrivillig medium da jeg var barn, å være utmattet med M.E i ungdomsalder, å kjenne alle og så alt for mye, ta på meg andre sine følelser og smerter og til så å endelig skjønne at kanskje ikke alt jeg kjente og følte faktisk var mitt. Derfra til å lære meg hva som er meg og å kontrollere energi, å følge hjertet og å bruke sensitiviteten som en styrke og gave heller enn en forbannelse.
Med min erfaring ønsker jeg å veilede og hjelpe andre som er sensitive til å forstå seg selv og hvilke gaver de har.
Det finnes mange former for sensitivitet, like mange som det er sanser.
Men alt er energi og alt kan beherskes ved øvelse.

Klassisk Healing

Klassisk healing er en revitaliserende og god metode for å hjelpe med å gjenopprette flyt i det som er deg. Da legger jeg hendene mine der hvor jeg føler de skal intuitivt. Du vil kjenne varme strømme fra dem -fra varm og mild til intens. Du kan også kjenne energi som beveger seg: prikking, følelser, bilder som kommer opp eller rent fysisk som bevegelser i magen eller rykninger i kroppen. Klassisk healing føles avslappende og behagelig og man føler seg som oftest uthvilt og oppkvikket etter en time.

Flow Healing

…Eller Source healing har blitt til etter dypt spirituelt arbeid. Metoden er lik klassisk healing, men gjerne mere dyptgående og inngripende. Jeg fokuserer, som navnet indikerer, på å gjenopprette den naturlige flyten i kroppen. Den krever litt mere arbeid fra min side og jeg kan få opp veldig konkrete blokkeringer som jeg da kan arbeide med for å løse opp.

Clearing

Clearing, eller Energy Clearing, er en behandlingsform skapt av Jean Haner fra Hay House. Den er basert på kinesiske medisin -tradisjoner og et langt liv med erfaring som sensitiv. Studenter av metoden har beskrevet den som “konsentrert meditasjon”.
Jean beskriver virkningen av metoden som “unkinking a hose” eller “rette ut knuter i en hageslange” på godt norsk. Jeg liker å beskrive det som en demning i en elv, hvor man under Clearingen fjerner en del av stokker og rusk som hindrer vannet i elven fra å flyte fritt og jo mere rusk og stokker man fjerner jo mere kan elven bli sterkere og vannet dra med seg rusk og rask selv. Det går altså ut på å få energien til å flyte bedre.
Under metoden går jeg først igjennom et felt for å løse opp i energi man har plukket opp fra andre. Så går jeg igjennom alle de tradisjonelle kinesiske elementene -vann, tre, ild, jord og metall som hver representerer sine følelser og faser, for så å integrere og til slutt jorde energiene. Det brukes et pendulum under clearingen for å indikere skift i energien og som et fokuspunkt. Personelig tror jeg at bevegelsen i pendelen hjelper med å sette oss inn i en alpha-tilstand og å bevege energien for å gjenopprette flyt. Metoden er som oftest veldig mild og avslappende. Man kan få opp bilder og følelser og noen kjenner energien bevege seg, andre ikke. Effekten av clearingen er svært variert ettersom det er individuelt hva som trengs å beveges i først. Noen vil ha en dramatisk effekt med én gang, andre vil få en mykere, nesten umerkelig overgang i livet. Personelig har clearing vært en nøkkel til en enorm transformasjon og den har hjulpet meg til en plass hvor jeg ikke kunne drømt om var mulig å komme til tidligere. Jeg er derfor uendelig takknemlig for å kunne bruke metoden på meg selv og å tilby metoden til mine klienter.

Samtale/veiledning

… Er en viktig del av mine behandlinger. Jeg lytter til klienten og veileder intuitivt der det trengs. Her kan man også ledes inn i dype prosesser som skyggearbeid, indre barn arbeid eller såkalt sjelehenting om man er klar for det.

Hva er så skyggearbeid?

Skyggearbeid betyr å gå inn i det underbevisste, å dykke ned i deler av deg selv du har av diverse grunner gjemt og glemt bort, for så å finne deg selv igjen. Det blir som å slå på lyset i den skumle, mørke kjelleren og se hva som faktisk befinner seg der enten det er skjulte skatter eller skrot som kan gå til resirkulering. Å se at det skumle spøkelset egentlig var en liten deg-selv som trengte en klem og litt forståelse.

Orakelkort

…Er en morsom, men allikevel svært treffsikker måte å veilede på. Å se hvilke kort og hvordan kortene lander og hvordan de setter fingeren på situasjonen er både spennende og oppklarende. Jeg “spår” ikke, så jeg kommer altså ikke til å fortelle deg hvor mange barn eller barnebarn du får eller hva lottotallene er, men kortene får effektivt opp i dagen hva du trenger å vite akkurat nå.

Meditasjon

…Og yoga noe av det mest effektive for et godt og harmonisk liv, så de er gjerne også innom mine timer . Ellers bruker jeg blant annet krystaller og eteriske oljer i behandling når og om det måtte passe.


Timene mine føler en intuitiv flyt og jeg bruker de verktøyene som er riktig for akkurat deg, akkurat nå, for å støtte og veilede deg i din reise.

Velkommen innover!