Velkommen til min nye side!

Da var Autoelysium oppe å gå! *sprette alkoholfri, sukkerfri, økologisk og etisk champagne*. Den er fortsatt under utvikling siden jeg lærer underveis og hadde vel, helt ærlig, litt for lite tid. Men den er det den er, i all sin herlighet! Mens jeg nå først er ærlig, så må jeg inrømme at jeg sliter litt å droppe bruken av emojer og å skrive på norsk. Jeg måtte faktisk nettopp google hva "glory" er på norsk. (altså herlighet.)

Men velkommen skal du være,  jeg håper du får noe positivt ut av siden!
21 mars 2019


Alternativmessen i Bergen 2019

Da er det igjen tid for alternativmesse og i den anledning har jeg laget en leaflet. Jeg har også laget postkort, rabattkort og ikke minst nye visittkort. De gamle visittkortene var virkelig slitne og tilogmed med feil adresse på, så da var det en ypperlig anledning til å få trykket nye, snasne kort. <3

Dette er første gang jeg stiller som utstiller på en messe og jeg gleder meg enormt! Og jeg er ikke aldri så lite spent heller! Jeg kaster meg hodestups inn i det med å tilby Clearing, orakelkort og atpåtil et foredrag. Jeg har latt meg inspirere av postkortet jeg har stående på skrivebordet foran meg hvor det står "If not now, when?"  Den energien tror jeg forsåvidt vi alle kan ha godt av å huske på iblandt og spesielt nå i denne vårtiden med vekst og forandring.

Heldigvis er jeg ikke alene på messen, jeg står nemlig sammen med mine fantastiske kollegaer fra Ametysten. Tilsammen tilbyr vi en riktig konfekteske med nydelige behandlinger og foredrag. Håper du kommer innom og møter oss på ametysten sin stand nå i helgen!

Leaflet:


Arrangørene for messen, dog flinke, hadde vært litt overivrige med redigerings-saksen så beskrivelsen av foredraget forandret litt karakter i forhold til hva som var tenkt. Jeg måtte gå en liten runde med meg selv, men bestemte meg til slutt for at hva som står ikke nødvendigvis har så mye å si, de riktige folkene kommer uansett. -Forhåpentligvis!

Her er den originale teksten, bare sånn at den får solt seg litt den også:

Tittel
Historier fra et liv: om det å gå alene og så oppdage at du absolutt ikke er det.

Beskrivelse
Fra kvelende mørke til blendende lys. Transformasjon, men allikevel være den man alltid har vært. Huske, glemme, hvem er du?
Dette er et foredrag, en fortelling om et liv som kanskje kan inspirere, aktivere, gi håp, glede, åpne nysgjerrighet eller hjelpe deg til å føle deg midre alene.

Om
Tina Pernille Paulsen
Jobber for ametysten som healer og veileder. Hun har alltid vært interessert i det spirituelle og gjemte og var så lykkelig da hun endelig fant likesinnede i det alternative miljøet. Men etter en stund var det tid for å gå alene igjen. Med dypdykk, blindt inn i det ukjente, uten veiledning, gikk hun lenge alene og er nå tilbake med skildringer om hva som kan skje når du bare våger å lytte til det som er deg.

Retrospektivt må jeg inrømme at min tekst absolutt kunne trengt seg en aldri så liten redigering, så det var vel kanskje ikke så ille at den ble forandret allikevel? 


21 Mars 2019